Det verkar som att du använder Internet Explorer.

Tyvärr har Internet Explorer inte fått några riktiga uppdateringar sedan 2015, då Microsoft introducerade sin nya webbläsare Edge. Som ett resultat har inte Explorer stöd för moderna webbtekniker, vilket resulterar i att moderna webbsidor (som denna) inte visas ordentligt.

Länkarna nedan hjälper dig installera en ny webbläsare, ifall du inte redan har en.

It seems like you are using Internet Explorer.

Unfortunately, Internet Explorer has not received any real attention since 2015, when Microsoft introduced their new web browser Edge. As a result, Internet Explorer does not support modern web technologies, which means that modern websites (such as this one) will not display as intended.

The links below will help you install a new web browser, if you do not already have one installed.

Google Chrome
Mozilla Firefox
Opera
July 28, 2022 11:35 AM
28
July
2022
11:35

Var tredje småbolag kan gå i graven vid generationsskifte – Sdiptech är det perfekta hemmet för entreprenörer

Enligt en färsk kartläggning av drygt 1 000 småföretagare som Visma Spcs har genomfört planerar var tredjesmåföretagare, 34 procent, att avveckla sin verksamhet när de är redo att dra sig tillbaka. Lika många har ingen plan alls.

Inom en tioårsperiod beräknas omkring 100 000 bolag behöva nya ägare för att deras nuvarande snart går i pension. Det skulle innebära tiotusentals förlorade företag, och sedermera arbetstillfällen.

Sdiptech är ett hem för entreprenörer och kan hjälpa ditt företag att fortsätta utvecklas på ett tryggt sätt. För många grundare som vill sälja sitt bolag erbjuder Sdiptech ett attraktivt alternativ med en decentraliserad affärsmodell som innebär att ditt företag drivs vidare självständigt.

När ett bolag förvärvats av Sdiptech drivs det i regel vidare av den tidigare ägaren under en tid för att säkerställa kontinuitet. Enligt överenskommen plan sker en succession till efterträdare. Att hjälpa till med att finna en ny VD och genomföra en framgångsrik succession är en viktig hörnpelare i Sdiptechs modell.

”På Sdiptech tror vi på entreprenöriell drivkraft och ambition, och vi förstår utmaningarna med att driva eget företag. Att vara en del av Sdiptech-familjen säkerställer att ditt företag kan frodas även genom successioner och ägarförändringar, något som vi som koncern hjälper till med”, säger Jakob Holm, VD på Sdiptech.

Förvärvskriterier

-   Bidrar till mer hållbara, effektiva eller säkra samhällen

-   Europeiska och entreprenörsledda företag

-   Levererar lösningar på kritiska behov inom infrastruktursektorn med ett unikt värdeerbjudande och robust affärsmodell


Funderar du på att sälja din verksamhet? Läs mer om Sdiptech här.