Det verkar som att du använder Internet Explorer.

Tyvärr har Internet Explorer inte fått några riktiga uppdateringar sedan 2015, då Microsoft introducerade sin nya webbläsare Edge. Som ett resultat har inte Explorer stöd för moderna webbtekniker, vilket resulterar i att moderna webbsidor (som denna) inte visas ordentligt.

Länkarna nedan hjälper dig installera en ny webbläsare, ifall du inte redan har en.

It seems like you are using Internet Explorer.

Unfortunately, Internet Explorer has not received any real attention since 2015, when Microsoft introduced their new web browser Edge. As a result, Internet Explorer does not support modern web technologies, which means that modern websites (such as this one) will not display as intended.

The links below will help you install a new web browser, if you do not already have one installed.

Google Chrome
Mozilla Firefox
Opera
March 27, 2018 8:00 PM
27
March
2018
20:00

Bengt Lejdström ny CFO i Sdiptech AB (publ)

Pressmeddelande
27 mars 2018, 20:00

Bengt Lejdström ny CFO i Sdiptech

Bengt Lejdström, som sedan tidigare har engagerats av Serendipity Group, tillträder som ny CFO i Sdiptech AB och kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp. Bengt tillträder sin befattning i början av augusti 2018 och efterträder nuvarande CFO som lämnar bolaget i juni 2018, som tidigare meddelats.

Bengt Lejdström har gedigen finansiell kompetens från börsnoterade företag och har bland annat varit CFO för på Lagercrantz Group, Intrum Justitia och Acando.

Bengt Lejdström: "Sdiptech är ett spännande bolag på en intressant tillväxtresa. Jag känner ett starkt engagemang för det nya ansvaret och jag ser fram emot att vara delaktig och bidra med min erfarenhet till bolagets fortsatta utveckling".

Jakob Holm, VD för Sdiptech: "Vi är mycket glada över att välkomna Bengt till Sdiptech. Med sin gedigna erfarenhet och kompetens från börsen och förvärvsintensiva internationella koncerner, är vi övertygande om att Bengt kommer att tillföra mycket till vår framtida utveckling".

Sdiptechs stamaktie av serie B handlas under kortnamn SDIP B med ISIN-kod SE0003756758. Sdiptechs preferensaktier handlas under kortnamn SDIP PREF med ISIN-kod SE0006758348. Sdiptechs Certified Adviser på Nasdaq First North Stockholm är Erik Penser Bank. Mer information finns på bolagets hemsida: www.sdiptech.com

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Carl Johan Åkesson, CFO, +46 708 30 70 57, cj.akesson@sdiptech.com
Jakob Holm, VD, +46 761 61 21 91, jakob.holm@sdiptech.com

Sdiptech AB är en teknikkoncern med huvudfokus på urbana infrastrukturer. Koncernen erbjuder djupt nischade tjänster och produkter för att såväl bygga ut som att renovera snabbväxande storstäder. Bolaget har sitt säte i Stockholm.


Informationen lämnades för offentliggörande den 27 mars 2018 kl. 20:00.